Que Tal İstanbul

dfoit_subat

 

QUE TAL HAREKETLENİYOR…

İstanbul’luları İspanyol meze kültürü “tapas” ile tanıştran Que Tal Tapas&Bar kapılarını açtığı 2010 Ekim den beri Sangriası, dünya mutfakları ve klasik tapas çeşitlerini harmanlayan menüsü ile fark yaratıyor. Menüde Orjinal İspanyol sucukları ve jambonlarından, deniz mahsullerine, tortilla de patatadan, köfteye tapası farklı yorumlar ile bulabilirsiniz. Pazartesi ve Salı akşamları ise deniz mahsülleri sevenlere özellikle Paella tavsiye ediliyor. Tapasları ve akşam üstü kokteylleri ile kısa sürede Bölge’nin “in” mekanı haline gelen mekan cumartesi akşamlarını da konsept partiler ile renklendiriyor.

‘Hola Mes’ adlı partiler ile yeni aya merhaba diyen Que Tal her ayın son cuması yeni kokteyllerini görücüye çıkartıyor.Gastronomi vahası İspanyanın geleneksel köpüklüsü Cava da yakında Que Tal Tapas ile İstanbulda.  Catalunyanın en verimli bağlarına sahip ailesi JUVE y CAMPS, methode champenoise ile üretilen %100 doğal köpüklüsü ile günün her saati içilebilecek bir alternatif olarak tapas menüde yerini alıyor.

 

dfoit_subat